tag:blogger.com,1999:blog-2184855563019639406.post3908033984212375579..comments2023-04-01T12:20:26.902+02:00Comments on Anikó portékái: Fűszernövényeket szárítokAnikóhttp://www.blogger.com/profile/05280477866334226493noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2184855563019639406.post-78981311894928110462012-08-29T20:23:45.668+02:002012-08-29T20:23:45.668+02:00Ó a fenébe! Hát az már igaz, hogy mégiscsak a mién...Ó a fenébe! Hát az már igaz, hogy mégiscsak a miénk! :-))<br />Anikóhttps://www.blogger.com/profile/05280477866334226493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184855563019639406.post-35033023544710269322012-08-29T14:56:36.919+02:002012-08-29T14:56:36.919+02:00Hááát, tegnap este szétmorzsoltam az ujjaim között...Hááát, tegnap este szétmorzsoltam az ujjaim között: nem az igazi.Jobbra vártam.De lehet,hogy belefőzve a kajába, amikor is a bazsalikomot csak az utolsó pillanatban kell beleszórni,lehet,hogy akkor kiadja a zamatát.Az biztos,hogy nem lesz olyan,mint a friss.DE a MI bazsalikomunk.:)))))Monikahttps://www.blogger.com/profile/03697808689003455558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184855563019639406.post-19112106241528554802012-08-29T14:13:41.342+02:002012-08-29T14:13:41.342+02:00Remélem én is, hogy marad az illata! Szurkoljunk e...Remélem én is, hogy marad az illata! Szurkoljunk együtt!<br />Anikóhttps://www.blogger.com/profile/05280477866334226493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184855563019639406.post-24282984194376159162012-08-28T10:20:30.909+02:002012-08-28T10:20:30.909+02:00Végülis a fagyasztott enyém is jobb a boltinál, me...Végülis a fagyasztott enyém is jobb a boltinál, mert én még kökeményen dobtam a levesbe.A szárítottad még nem morzsoltam meg, nagyon remélem,hogy megtartja az illatát, ajánlom neki.:) Vasárnap csak gyorsan összeraktam és betettem egy edénybe konyharuhástól,nehogy a nagy szellőztetés elrepítse.:)Megírom,ha morzsoltam.:)Monikahttps://www.blogger.com/profile/03697808689003455558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184855563019639406.post-73517179498359383392012-08-28T08:13:57.105+02:002012-08-28T08:13:57.105+02:00Ewa:Szerintem is az a legtutibb, ha otthon készítj...Ewa:Szerintem is az a legtutibb, ha otthon készítjük el amit csak tudunk.Akár még fűszerkeveréket is lehetne keverni, ha megszáradtak. Nem is rossz ötlet, ezt még átgondolom.<br />Mammka: Én is próbáltam bazsalikomot fagyasztani, de nagyon nem tetszett. Elveszítette az illatát az állagát egy folyós massza lett mire kiengedett. És milyen lett a szárított változata??? Az illata megmarad, ha összetöröd????Anikóhttps://www.blogger.com/profile/05280477866334226493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184855563019639406.post-63769091236829657622012-08-27T22:27:17.632+02:002012-08-27T22:27:17.632+02:00A szabadságolás előtt én is gyorsan leszedtem a ba...A szabadságolás előtt én is gyorsan leszedtem a bazsalikom leveleit,mert nagyon szépek voltak,az asztalon egy konyharuhán kiteregettem őket ,mire hazajöttünk, a majdnem 40 fokos lakásban szépen megszáradt.Tavaly mélyhűtöttem, de most szárítva jobb lesz a bazsalikom.Monikahttps://www.blogger.com/profile/03697808689003455558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184855563019639406.post-36725546928469242752012-08-27T20:20:10.819+02:002012-08-27T20:20:10.819+02:00Nagyon jól néznek ki miért ne sikerülne?Jó dolog e...Nagyon jól néznek ki miért ne sikerülne?Jó dolog ez ha házilag van elkészítve tudja az ember mit eszik meg :)EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads!https://www.blogger.com/profile/07265548598573029883noreply@blogger.com